Schilderwerk

Binnen schilderwerk

Schildersbedrijf Van Bregt interieur schilderwerkThuiskomen doe je het fijnst in een mooi ingericht en fris huis. Veel mensen beseffen daarbij niet dat de sfeer van een interieur ook voor een heel groot deel bepaald wordt door de staat van onderhoud van het schilderwerk.

Al ruimt u nog zo netjes op, beschadigingen aan schilderwerk doen smoezelig en rommelig aan. Terwijl een interieur wat strak in de lak zit, altijd een prettige, luxe en comfortabele uitstraling heeft. Zelfs als er wat speelgoed rondslingert.

Maar behalve dat het een goede invloed op uw humeur heeft, is goed geschilderd houtwerk ook gewoon veel schoner en hygiënischer.

U kunt bij Van Bregt uitstekend terecht voor allerlei schilderwerk in huis, maar ook voor stuccen, behangen en allerhande reparatiewerkzaamheden aan muren, vloeren en plafonds.

Vraag ons gerust en vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Buiten schilderwerk

Exterieur-schilderwerkFelle zon, lange perioden van droogte, vorst, regen, mist en gure stormwinden. Houtwerk heeft heel wat te doorstaan. De verflaag erop nog meer, want hout heeft van nature ook nog de eigenschap om bij droogte wat te krimpen en uit te zetten bij vochtigheid.

Maar – zelfs bij gebruik van een topkwaliteit verf – wordt de duurzaamheid van de verflaag vooral bepaald door de mate waarin deze laag op het hout bevestigd is. Als de ondergrond vóór het schilderen nog vuil, vettig of te glad is, kan dat ervoor zorgen dat de verflaag te los op de onderlaag ligt.

Al na enkele maanden weersinvloeden zal de verf dan weer gaan los laten, blazen vormen of afbladderen. Dat ziet er onverzorgd uit, én het houtwerk is weer onbeschermd tegen houtrot.

Daarom besteedt een deskundig vakman zoals Van Bregt, eerst ruime zorg aan het reinigen, ontvetten – eventueel repareren – , gronden en schuren van de onderliggende lagen. “Even een kleurtje erop”, kunnen veel mensen voor u verzorgen. Maar vakkundig schilderwerk wat lange tijd bestand moet zijn tegen ons Nederlandse weer, kan nooit “even snel” worden gedaan. Op de wat langere termijn bent u echt veel beter én goedkoper af bij een vakman.

Niet voor niets bekijkt een taxatiemakelaar bij de koop van een huis als eerste of dit huis “goed in de verf” zit. Een vakkundig geschilderd huis is in betere conditie en heeft dus veel meer waarde.

De_winterschilderWinterschilder: voor binnen én buiten

Veel mensen denken er niet aan om het buitenschilderwerk in de winter te laten doen. Maar daarmee lopen ze veel korting mis.

Lees meer over de winterschilder