Particuliere woningen

U heeft een mooie woning, maar het verfwerk begint hier en daar wat te barsten of af te bladderen? Wacht dan niet te lang met herstel. Als de verflaag beschadigd is, zal er vocht onder de resterende verflaag trekken. U ziet dat dan niet direct, maar onder de verflaag zal het hout gaan rotten (zie uitleg Houtrot).

En als hout eenmaal aan het rotten is, krijgt u met veel ingrijpender reparatiewerk te maken. De rotte plekken moeten namelijk eerst zorgvuldig worden uitgefreesd en opgevuld, óf de kozijnen moeten deels of compleet worden vervangen. In beide gevallen bent u véél kostbaarder uit, dan wanneer u in een eerder stadium alleen de beschadigde verflaag door Schildersbedrijf Van Bregt laat herstellen.

Van Bregt werkt netjes, volgens afspraak en met een goede garantie. U kunt er op vertrouwen dat het verf- en houtwerk dan weer járen bestand is tegen weer- en wind. Uw huis is weer mooi, representatief en fris!

Onderhoudsplan

Natuurlijk kan niet iedereen regelmatig op een trap bijvoorbeeld de bovenkozijnen van dichtbij bestuderen. Wilt u er daarom zeker van zijn dat uw houtwerk de juiste zorg krijgt en dat u uw woning bijtijds laat schilderen? Vraag dan eens naar ons onderhoudsplan.

Met een op maat opgemaakt onderhoudsplan nemen we de complete verzorging van het verfwerk uit uw handen. Na de eerste volledige schilder- en eventueel reparatiebeurt, blijven we uw woning regelmatig controleren en voeren waar nodig grotere en kleinere schilder- beurten uit. Zo zien we er op toe dat het hout- en verfwerk van uw woning in uitstekende conditie blijft. Zorgvuldig onderhouden houtwerk kan namelijk gemakkelijk generaties lang mee gaan.

Daardoor:

  • bent u op wat langere termijn veel goedkoper uit;
  • ziet uw woning ziet er élk jaar verzorgd uit;
  • behoudt uw pand zijn uitstraling en waarde;
  • en bent ú van de zorgen af.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op om te zien of een onderhoudsplan wat voor uw woning is.