Bedrijfspanden

Uw bedrijfspand bepaalt voor een groot deel uw kwaliteitsuitstraling naar buiten. Een fris geschilderd en goed onderhouden pand wekt vertrouwen.

Van Bregt heeft de deskundigheid en ervaring om op de meest uiteenlopende bedrijfspanden goed schilderwerk af te leveren wat jaren meegaat. Door het juiste materieel te gebruiken, zoals hoogwerkers en passende steigers, door te werken met natuurlijk een zeer goede kwaliteit verf en deze strak en vakkundig op te brengen.

Maar óók doordat wij de tijd nemen om de te schilderen oppervlaktes eerst grondig te reinigen, gronden, schuren en eventueel repareren. Omdat alleen een grondige voorbehandeling van de te schilderen oppervlaktes een langdurige weersbestendig van de verflaag mogelijk maakt. Netjes, volgens afspraak en met een goede garantie.

Daarom is uw bedrijfspand bij Van Bregt in uitstekende handen. We zorgen er graag voor dat het verfwerk van uw pand er weer jarenlang netjes en representatief uit blijft zien.

Onderhoudsplan

De meeste bedrijven kiezen er voor hun pand regelmatig te laten onderhouden met een onderhoudsplan van Van Bregt Schilder- en Totaalonderhoud. Niet alleen ziet uw pand er dan elk jaar prima uit en bent u zelf van die zorg af, op de wat langere termijn is dat veel kostenefficiënter.

Wij controleren dan namelijk periodiek uw hout- en verfwerk, zodat we onvolkomenheden tijdig kunnen repareren. Dat zorgt ervoor dat uw pand in goede conditie blijft en grotere herstelwerkzaamheden aan kozijnen en houtwerk worden voorkomen.

Bijkomend voordeel is dat de werkzaamheden optimaal naar uw wensen ingepland kunnen worden, waardoor uw bedrijfsvoering slechts minimale hinder ondervindt van de schilderwerkzaamheden.

Restauratie en renovatie

Van Bregt heeft ook de deskundigheid en ervaring in huis om oudere bedrijfspanden te restaureren of renoveren. Bekijk de foto’s om een idee te krijgen hoe een ouder pand in uitstraling en waarde kan stijgen na zo’n geroutineerde renovatie- en onderhoudsbeurt.

Neem contact met ons op om vrijblijvend uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Er kan mogelijk meer dan u denkt, want wij kunnen ook beton herstellen, vloercoatingen aanbrengen, vochtbestrijden, etc.